Ha a női bajszot kitépkedem szemöldökcsípesszel erősődik?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok,annyira nem feltűnő,de zavar,néha a suliban is ezzel cikiznek.Az van,hogy édesanyámék nem engednék meg,hogy gyantáztassak,ezért szemöldökcsípesszel kitépkedtem...ettől erősődhet,nagyon félek. :(#bajusz #Szemöldökcsípesz
2017. ápr. 7. 14:12
1/12 anonim válasza:
Igen erősödhet. Ne csinálj ilyen hülyeséget!
2/12 A kérdező kommentje:
És egy alkalomtól is?
2017. ápr. 7. 14:32
3/12 anonim válasza:
Nekem anyukám mondta hogy szedjem ki mert nagyon látszott ennyi évesen. Vettünk gyanta csikot es kiteptem magamnak, viszont mivel alacsony a fajdalom kuszobom igy szortelenitokremet hasznalok azota is ra. Es kell egy honap hogy normalisan visszanojon. Nem feltuno az sem.
4/12 anonim válasza:
Nem igaz, semmilyen eljárás nem változtatja meg a szőr(zet) növekedésének intenzitását, vastagságát, terjedelmét, hosszát, akármijét. 14 évesen a természetes fejlődéssel együtt fog változni a szőrzet jellemzője, nem attól hogyan távolítod el (vagy sem).
5/12 anonim válasza:
Oké mondj még neki ilyen okosságot. Biztos kitépkedi magának onnan pihét és nem fog megerősödni egy idő után. Dehogynem.
6/12 anonim válasza:
7/12 anonim válasza:
Nem lesz erősebb. Én gyantáztam egy időben, aztán a hámlasztók miatt a fél arcomat is letépte. Most epilálom, de csipeszeztem is, az ugyanaz, mint a gyanta.
A szőrtelenítő meg ugyanaz, mint a borotva, borotváltam is, nem lett erősebb.
8/12 anonim válasza:
Nem mindegy hogy lábról vagy bajuszról van szó. Gondolkozz már. De nem fogok vitatkozni veled mert te úgyis nagyon okos vagy.
9/12 anonim válasza:
Nem fog erősödni, de amikor elkezd nőni a szőr, az elején mindig erősebbnek tűnik. Egyébként is tanácsos kiszedni, mert nőknél tényleg csúnya látvány. Ha pedig szeded, teljesen mindegy, hogy erősebb lesz vagy sem, ezt a területet életed végéig szőrtelenítened kell, ilyen a genetikád.
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat,sokat segítettetek! :)
2017. ápr. 7. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!