Nagyon gáz lenne ha leborotválnám az egész hajam lány létemre?
Figyelt kérdés
Eredetileg dús vastagszálú barna hajam van, két éve befestettem szőkére és nagyon töredezett és vékonyszálú lett és fele olyan hosszú, mert ez alatt a két év alatt többször is befestettem szőkére az egészet mert mindig sárgás hatású lett szóval már nem az igazi mint régen pedig nagyon szerettem a hajamat. 1 hónapja visszafestettem barnára gondolva hogy így jobb lesz mert nem festem többet de kikopott a színe és nem túl szép:D befesteni meg nem akarom még egyszer. A tervem az lenne hogy legalább 6 hónapig parókát hordok és utána soha az életbe nem nyúlok a hajamhoz.2017. márc. 31. 22:49
11/15 anonim válasza:
Egyáltalán nem lenne gáz, paróka sem kellene, kicsit kipróbálod magad kopaszon, vannak sokan, akik szexinek tartják (köztük én is :) ) - utána idővel majd megnő szépen, addig meg variálhatod a rövidebb frizurákat. :)
12/15 anonim válasza:
En egyszer hordtam parokat par honapig. Gondoltam mi rossz van abban? Fiatal voltam, epp jott be a pothaj orulet, de arra nem volt penzem, meg csak nagyon keves helyen csinaltak...
Ez majdnem 20 eve volt. Azota kerdezgetik tavoli ismerosok (illetve emberek akik nem is tudtam h ismernek) hogy most mar elmondhatom, rakos voltam? Van olyan aki a mai napig azt hiszi! Mikor mondom h nem, dehogyis, latszik rajtuk h ja, persze, szegeny biztos nem akar errol beszelni. Azt hiszem sosem mosom mar le magamrol...
14/15 anonim válasza:
Fodrász vagyok. Ha levágod teljesen min 1 év mire kb 10 cm lesz a hajad. Ha vissza akarod kapni a hajszíned és nem akarod, hogy ledobja a festék akkor szívasd le és úgy fesd be. Itt nagyon nincs mit tenni
15/15 anonim válasza:
Sajnos nekem is a rákbetegek jutnak eszembe a kopaszokról, reméldm nem vagtad le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!