Nagyon gáz lenne ha leborotválnám az egész hajam lány létemre?
Paroka alatt nem lelegeznek rendesen a hajhagymak, ha azokat is tonkre akarod tenni, csak hordj parokat.
En meg a sok vasalassal tettem tonkre a hajamat, egyszer allig vissza is vagattam, de annal rovidebbre nem mertem.
3 különböző fodrásznál voltam. Igazából nem azzal volt a baj, hogy sárgás volt, mert igazából a szalonból kijövet full hamvas volt és hamvasító samponokkal is tudtam ezt kompenzálni, nem volt olyan zavaró.
Egyszerűen csak hiányzik a természetes hajszínem amit hiába festek vissza barnára nem lesz az eredeti főleg nem lesz ugyanolyan egészséges.
szakma a fodrászat... Igen, a VÁGÁS a szakma, te retardált. :D
A fodrász is pont ugyanúgy festi a hajad, mint te otthon. Csak jópízér.
Szerintem azt fogom csinálni, amit az első válaszoló írt.
Értem én hogy vissza lehet festeni a hajat és visszapigmentálni, de én egészséges hajat szeretnék. Egyébként tudta a fodrász, vissza is pigmentálta de kopik minimálisan attól még. Levágatom rövidre és hagyom míg teljesen lenő és vágatok belőle mindig pár centit.
De azért nagyon köszönöm a többi választ is!
nekem am vékonyszálú a hajam, de azon kívül nincs vele bajom. :D
De amikor szőkítettem, akkor drótkefe lett a vége, utána meg (jó pár hónapra rá, amikor mégegyszer be lett szőkítve) elkezdett töredezni.
Ez van, ha savat raksz a hajadra. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!