Lenovesszem a hajam?

Figyelt kérdés
Alapbol sotetbarna hajam van, dus, egyenesszalu, fenyes volt, amig 14 evesen nem kezdtem el festetni. Eloszor szoke melir volt benne de nem tetszett, aztan barna melir, aztan atfestettem barnara vissza, aztan vilagosbarmara, aztan megint vissza barnara, aztan feketere, aztan szoke ombre voltam, aztan iden szoke lettem teljesen. Tavaly 12es oxival szokitettek le a hajam ami azert megviselte. Par honapja szoke vagyok es szeretem nagyon, de sok a voros pigment a hajamban, es ha csak szokevel festjuk besargul, igy allandoan oxival kell leszokiteni, es ugy ra a szoke festek. Felek hogy igy nagyon megviseli a hajamat egy ido utan pedig jol allt a szoke, de most rakattam bele barna melirokat, hogy ne latszodjon ha lenol, es elkezdem lenoveszteni. Sajnos 10 centit vagni is kellett belole. Amiota vagva volt es van 5 cm lenovesem olyan dus kezd lenni es olyan selymes az eredeti hajam imadom. Viszont hianyzik a szoke haj, es nem tudom, hogy visszafestessem szokere, vagy lenovesszem barnara ! Alapbol kreol borom van barna szemem vilagosbarna szemoldokom. Elvileg tavasz es osz tipus keveredese vagyok. Ti mit tennetek ?
2017. márc. 30. 14:06
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!