Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hány évesen rasztáztattátok...

Hány évesen rasztáztattátok be a hajatokat, vagy akinek már nincs, az mennyi idősen vágatta le?

Figyelt kérdés
2010. máj. 12. 12:39
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem voltam rasta soha és nem is leszel valószínű,de nem kell levágatni utána,max egy picit.

Ha nem akarod a rasta hajat megmosod, és 2-3 flakon balzsamot el kell rá használni,de ki lehet bontani. Egyik ismerősömnek 3-4 évig volt rasta haja és ki tudta bontani.

2010. máj. 12. 13:00
 2/5 anonim ***** válasza:
pont azért, mert sokáig volt rasztája és a végén már nem szép és könnyebben kibontható :)
2010. máj. 12. 13:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia én voltam már raszta (lány vagyok),imádtam a rasztáimat...viszont az oké,hogy jól néz ki a htárányait is elmondom akkor!! Elősször is neharagudjon az előttem szoló de baromság,hogy a samponok tudussal fogynak nekem a csípőmig ért a rasztám és nem kellett hozzá egy tubus,de még egy fél se :) Viszont 3 nap múlva olyan büdös volt pedig csak suliba jártam...hogy majd meg pusztultam...mostam mostam de hát,szívja magába a szagokat :S Aztán viszketett a mosás után is szal nem azért mert nem mostam rendszeresen mert hetente 1-2x megmostam...és ugyebár elkezdtem kaparni bár rágom a körmömet szal sok körmöm nincs de olyan sebek jelentkeztem a fejemen,hogy allig hittem a szememnek...:S Aztán elérkezett az a nap mikor anyu kibontotta! " napig folyamatosan éjjel nappal bontotta allig aludtam valamit és annyira fájt,hogy volt egy pont mikor még a felénél sem tartottunk,hogy azt mondtam hozd a gépet nyírj le kopaszra....(pedig a fájdalom küszöböm nagy van piercingem,tetoválásom...nem vagyok nyavajgós tipus) Aztán kiborúlt a bili....allig birtuk kibontani mert a sampon hiába öblítettem ki hajmosáskor kb. 20x a hajamból de beleszáradt,beleragadt...Mikor végeztünk elmentem letusolni és annyira fájt a fejem hogy allig bírtam a tudoló alatt állni,a fésülésről nem is beszélve....2 hónapig kezeltem a hajam mig regenerálódott és vissza kapta eredeti minőségét,erősségét.... Hiányzik a hajam...szerettem a hajam...és mikor meglátok valakit raszta hajjal majd belehalok...de aztán eszembe jut miken mentem keresztűl és nem éri meg!!!
2010. máj. 14. 18:31
 4/5 anonim ***** válasza:

első:

Az ismerősöm nem mosta és nem volt büdös neki. A rasta hajat nem szabad (kell) mosni.Épp attól raszta. Csak kibontásnál kell a balzsam.

2010. máj. 14. 18:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát nem tom tudtommal ( mert volt rasztám szal nem a semmibe beszélek....) 1 hónap után szabad mosni...miután kész mert nekem horgolták... És igenis ha nem mosod meg akkor szívja be a szagokat és nem kellemes szagú...Barátom is raszta..szal tapasztalat...
2010. máj. 15. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!