Ti mennyit fizettek a fodrásznál?
Figyelt kérdés
èn festès, utánna mosás, szárítás, vasalás, ès a hajvègek kiigazítására(egyenesre van vágva) 6000Ft-ot.
szerintetek ez sok, vagy átlagos? közèphosszú hajam van
2017. márc. 29. 19:15
1/9 anonim válasza:
Én festés,mosás,szárítás,vágásért fizetek 11500at. Szintúgy középhosszú hajam van. Elég jó ár a 6000
2/9 anonim válasza:
Festés, mosás, vágás és szárítás, félhosszú haj, 4.000 Ft. 3 hetente rendbe tetetem a hajam, így sosincs vele gondom.
3/9 anonim válasza:
Szerintem ez jó ár. Nekem festés nélkül sima vágás 4000.
4/9 anonim válasza:
Jó ár.
Én vágásért, mosásért, szárításért 3ezret szoktam. Festésre kértem ajánlatot 9ezerft lenne festékkel együtt. A hajam váll alá ér kb 10cm-rel.
5/9 anonim válasza:
Az is számít, hogy hol vagy. Város, falu, stb nem mindegy. Budapesten a 6000 ennyi melóra nagyon kevés.
6/9 anonim válasza:
9000. Festés+melír, hajszerkezet-építő kezelés, mosás, vágás, szárítás.
Bp.
7/9 A kérdező kommentje:
szegeden vagyok
2017. márc. 30. 11:09
8/9 anonim válasza:
20500.-
Ebben benne van a festés, vágás, mosás, szárítás és a végén a vasalás.
Szóval a tiéd szerintem még olcsó is, bár én Pesten élek.
9/9 anonim válasza:
Egyenesítés (göndör hajam van), vágás, festés, mosás szárítás, és 8000,-
Szintén Szeged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!