Sosem voltam még fodrásznál! Hogyan csináljam? Többi lent.
Figyelt kérdés
Ezidáig báttyám vágta a hajam, viszont elköltözött itthonról és ez már nem megoldható. Fodrászhoz szeretnék menni de akármilyen furán hangzik is, nem tudom mit mondjak neki. Mit kell neki mondani?
Pl.: "Jónapot XY vagyok időpontot szeretnék kérni hajnyírásra." ???
Illetve ha mondjuk a telefonomba lementek egy képet az elképzelésemről és azt ott megmutatom neki az nem gáz? Előre is köszi a segítséget:)
2017. márc. 19. 18:58
1/3 anonim válasza:
Pontosan, ahogy leírtad. Felhívod, bemutatkozol, hogy "xy" vagyok, és szeretnél időpontot kérni. Valószínűleg megfogja kérdezni, hogy milyen hajat szeretnél, és úgy kalkulál az idővel.
Egyébként Én mindig képet vittem, ha esetleg vágattam fazonra, vagy épp egy másik színt szerettem volna festezni. Ez nem ciki. Kb.mindenki így csinálja.
2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!!!:)
2017. márc. 19. 19:14
3/3 anonim válasza:
A kép sose árt. Elmondani úgyse tudod pontosan és jobb ha van mihez viszonyítani. Egyébként minden más úgy megy ahogy leírtad. Nem kell túl bonyolítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!