Hennával festés?
Nekem alapból szőke a hajam. Hennával festem, és nagyon szép természetes vörös színe van tőle (rézvörös)
Én otthon szoktam festeni a hajam a Lush legvilágosabb színű hennájával.
Kb másfél havonta festem újra de nem csak a tövét hanem az egészet.
A kémiai festékekkel szemben ezzel bármikor újra festheted a hajad, mert nem károsítja azt.
Nekem elég tartós a színe, 3-4 naponta történő hajmosás mellett. (Tartósabb mint 1-2 kémiai, tartós hajfesték)
Szerintem nem kell ehhez fodrászhoz menni mert otthon is gond nélkül festhetsz hennával, de te tudod...
Viszont a sötétebb hajat nem fogja befogni teljesen réz vörösre (ha csak le nem szívatod elötte) csak egy kis melegebb, vöröses fényt ad neki
Amúgy hennával festheted barnára vagy feketére is a hajadat mert van belőle olyan is amivel ez kivitelezhető.
Ha mégis otthon festenéd a hajad akkor a Lush hennáit csak ajánlani tudom.
szia.
köszi a választ. Azóta már megrendeltem 2 csomaggal a deja vu oldalról. 1 hét múlva pedig végre ki is tudom próbálni. Magamnak festem majd, illetve anyum segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!