Eltöredezett hajjal mit kezdjek? (több lent)
Decemberben levágtam a hajam vállig érőre mert már nagyon elvolt töredezve. Hajmosáskor mindig használok sampont hajpakolást/hajbalzsamot. És hajhabot is szoktam.
Mégis megint kezd töredezni a hajam. Ennél rövidebbre nem akarom vágni, júniusban ballagásom lesz és hosszú hajat szeretnék. Mit ajánlotok, hogy ne töredezzen tovább a hajam?
A hajhab felejtős, valószínűleg emiatt is tört el ilyen hamar a hajad. Keménnyé és ragacsossá teszi, így sokkal érzékenyebbé válik.
Én azt mondanám, hogy a balzsam helyett mindig sűrűbb, zsírosabb pakolást használj, sokkal jobban táplál.
Minden hővel való érintkezést iktass ki, ne vasald, ne süsd be. Göndöríteni tudsz rengeteg hő nélküli technikával, vasalni pedig fölösleges.
Használj hajolajat a hajvégeidre. Szárazon és nedvesen is lehet, de ne sokat, csak épp annyit, amennyit beszív a hajad.
Ezeket tedd meg, miután levágtad a csúnyán eltört részt, így sokkal lassabban fog roncsolódni majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!