Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen haj a divat 2010-ben?...

Milyen haj a divat 2010-ben? Színben és fazonban? Linkeljetek is.

Figyelt kérdés
2010. máj. 11. 20:53
 1/10 anonim ***** válasza:
ami neked tetszik
2010. máj. 11. 20:58
 2/10 anonim ***** válasza:
ne mi mondjuk meg, hogy milyen hajad legyen. és ha a divatséró nem áll jól akk is azt vágatod?
2010. máj. 11. 20:58
 3/10 anonim ***** válasza:
Idén mindenki kopasz lesz!
2010. máj. 11. 21:03
 4/10 A kérdező kommentje:
nem mondtam, hogy olyan hajat akarok ami a divat.......csak kivi voltam...értelmesek vagytok...
2010. máj. 11. 21:23
 5/10 anonim ***** válasza:
21%

a medvedisznóemebr séró amúgy az új divet, hogy értelmesen válaszoljak. Ne fésüld a hajd egy hónapig, hagyd h berasztázódjon. Ekkor befújod kő keményre hajlakkal, és nullás géppel levágod az egészet, úgy hogy a raszta és a lakk egybe tartsa. Most fordulj hármat jobbra, egyet balra, majd gyújts egy tábortüzet és köpj bele. Vágd apró darabokra a hajd, székletelj rá, és rakd be a turmix-gépbe. Ezt öntsd egy tepsibe, és hagyd sülni egy órát előmelegített sütőben. Egy szép süteményt kaptál. Most, hogy kész, vágd kockákra, esetleg ehetsz egyet, a többit pedig beteszed egy tálba, eljársz egy indián esőtáncot, aminek hatására elered az eső, és felhígítja az istenek könnyével a süteményed. Végy egy krumplinyomót, és paszírozd össze vele. A kapott vízből, hajból, és székletből álló masszához adj még egy kevés ragasztót a hosszan tartó hatás érdekében, és kend el a testeden egyenletesen. Mivel kopasz lettél, a fejedre is kenj. Mire ezzel elkészülsz, biztosan állíthatod, hogy egy medvedisznóember kinézetével rendelkezel! Utolsó lépésnek énekeld el a bikicsunáj nevű számot, és így a medvedisznóember fanok klubbjába is belépést nyersz.

Remélem segítettem!

2010. máj. 11. 21:59
 6/10 anonim ***** válasza:

Ti nem vagytok normálisak, szegény csak kérdezett és senki értelmeset nem tud irni? :S Idióták.

[link]

[link]

én ezeket találtam. remélem segítettem :D

2010. máj. 11. 22:53
 7/10 anonim ***** válasza:

női vagy férfi hajdivatra gondoltál?:)

itt van pár link:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

remélem segítettem:)

2010. máj. 11. 23:23
 8/10 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

Ami nem divat már, az a vasalt haj. Inkább a hosszabb, hullámosabb frizurák mennek idén. Meg azt is hallottam, hogy még pár évig nem is lesz divat a vasalt.

2010. máj. 12. 07:13
 9/10 anonim ***** válasza:
Tök tetszett ez a medvedisznóemberes:DDD
2010. máj. 12. 09:35
 10/10 A kérdező kommentje:
köszi az értelmes válaszokat:)
2010. máj. 12. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!