Nem nagyon hallottam még róla, hogy lenne ilyen másnak is. De szerintem bőr alatti pattanásaim vannak. Mit lehet velük csinálni?
Figyelt kérdés
2008. okt. 12. 19:16
1/7 anonim válasza:
Szerintem inkább szőrbenövés..Hol?Nem epilálod magad esetleg?
2/7 anonim válasza:
Nincs ilyen.... Szerintem is szőrbenövés lesz.
3/7 anonim válasza:
Szerintem meg van olyan! Attól függ hogy hol. Ha pl az arcodon akkor létezik olyan hogy nem csak egy egyszerű pattanás, amit ki lehet nyomni, hanem egy mélyen ülő.....
4/7 anonim válasza:
Jah hogy mit lehet vele csinálni? Sajnos nem sokmindent. Talán fényterápiás kezelés.
6/7 A kérdező kommentje:
aha, arcon van, szóval nem szőrbenövés, igazából alig látszódnak, csak annyi látszik, hogy valami fehér van a bőröm alatt .szóval mélyen ülő valami, amit néha el tudok távolítani,. néha nem
2008. okt. 13. 18:18
7/7 anonim válasza:
Van ilyen.Nekem is van.A neve Acne Inversa,vagyis befelé növő pattanás.A bőrgyógyász Tenutan kapszulát és Tenutan krémet írt fel rá még kb. 5 éve.A háziorvosom is felírja,ha szükségem van rá és csak a gyógyszert használom,ha előjön 1-2.A krém fényérzékennyé teszi abőrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!