Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Aki nem nyomja ki a pattanást,...

Aki nem nyomja ki a pattanást, az mit csinál vele?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt olvasom, hogy ne nyomjuk ki. De én ki szoktam, nem vagyok hajlandó hatalmas fehér pattanásokkal mászkálni, sőt némelyik amelyik nagy, az még fáj is, ahogy begyűlik alá, miután kinyomom meg szépen meggyógyul, egy két nap és nem is látszik. próbáltam már, hogy nem nyomom ki, (olyat ami nem volt annyira látványos) de akkor addig ott maradt egy pukli amíg végül mégiscsak kinyomtam. Volt hogy hetekig nem nyúltam hozzá, nem is ment le magától, pedig tettem rá teafaolajat.
2017. márc. 19. 20:28
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg tűvel kinyomni, akkor elvileg nem lesz probléma. A kisebbet én nem szoktam piszkálni, vagy ha mégis, akkor eltűnik másnapra. Viszont változó ez is, mert van, hogy a kicsi nyoma is hetekig ott van. :/ vagy akár hónapokig is. :S Akkor is ,ha nem piszkálom..
2017. márc. 19. 20:36
 2/10 anonim ***** válasza:
49%
Ha kijön egy patti kent le valami alkoholos fertötlenitős cuccal, azok általában hamar elmulasszák:)
2017. márc. 19. 20:48
 3/10 anonim ***** válasza:
Én is nyomkodtam mindig, nagyon csúnya volt a bőröm.Viszont találtam egy csodaszert, ezt az Aloe First-öt.... ha jön egy pati, fújok rá, és másnap vagy 2 nap múlva semmi nincs. Nem vagyok forgalmazójuk, szóval nem ingyenreklámot akarok.
2017. márc. 19. 20:49
 4/10 anonim ***** válasza:
49%
Én alkoholba (nem pia, rendes tömény alkohol amit patikában kapsz) mártok egy fülpucolót és azzal bekenem a pattanást mert kiszárítja.
2017. márc. 19. 20:55
 5/10 anonim ***** válasza:
Én mindig kinyomom és soha se maradt meg a nyoma, max. 1 napig.
2017. márc. 19. 23:59
 6/10 anonim ***** válasza:
Volt már olyan, hogy kibírtam h ne nyomjam ki. Olyankor egy idő után elmúlik a duzzanat és a pirosság, a fehér részt pedig simán e lehet kaparni. De ez elég sok idő, szerintem gyorsabban gyógyul, ha kinyomom.
2017. márc. 20. 07:45
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenkinek tesz jót a nyomkodás. Nekem nagyon érzékeny és könnyen sebesedő a bőröm. Ha egy picit is megnyomom akkor utána hetekig foltos az arcom de pl van olyan ami már évek óta nem tűnt el. Én is általában alkoholt használok rá vagy aloe firstot
2017. márc. 20. 10:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Érzékeny a bőröd és alkoholt használsz rá? Akkor annyira mégsem az.. az alkohol irritálja a bőrt, akár ki is sebesedhet tőle az, akinek valóban érzékeny a bőre.
2017. márc. 20. 17:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Csak érzem hogy mi jó a bőrömnek,de köszönöm. A krémeket pl nem bírja pedig azok gyengédek ,sok mindent próbáltam má amire érzékeny lett az alkohol nekem nem ilyen. A valóban érzékenybőrű 7es válaszoló.
2017. márc. 20. 18:36
 10/10 anonim ***** válasza:
en mindig kinyomom ha tudom hogy menni fogok valahova mert undorito inkabb piros legyen mint nagy gennyes sarga..
2017. márc. 20. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!