Pattanást szem alól hogyan lehet gyorsan eltüntetni? Annyira feldagadt tőle a bőröm ott, hogy zavarja a látásom, és nyomja a szemhéjamat.
Figyelt kérdés
2014. dec. 30. 10:58
1/5 anonim válasza:
jaaj basszus , tudom sajnos,h milyen ez. nekem is volt párszor , és általában mindig rosszkor-.-
én úgy próbáltam kezelni,h jegeltem , de nem közvetlen,hanem kis vékony ruhával. az talán segít picit. meg valami natúr ápolókrémmel ha bekennéd.. kinyomni én nem tudtam soha az elején , azt majd csak pár nap múlva.
sudocream a neve ,amit használtam.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, most bekentem egy amerikai cuccal amit a Walmartban lehet kapni, ez kicsit vitt le belőle, legalább látok, kipróbáltam most a jegelést is a tanácsodra, ez is segített. Köszi.
2014. dec. 30. 14:30
3/5 A kérdező kommentje:
Kinyomni kitudnám, de gyulladt és a gyulladás a szememre is ráhúzódott és szerintem ilyenkor nem tanácsos csesztetni.
2014. dec. 30. 14:34
4/5 anonim válasza:
vagy még talán kamillával gőzölnéd ...és azután kinyomnád.
sztem jobb minél előbb kinyomni ,mert akkor hamarabb gyógyul,ha tiszta.
főleg ez nem olyan,h erőszakkal nyomkodod,és kikaparod,hanem ki is lehet nyomni
5/5 anonim válasza:
Az nem pattanás, hanem szemárpa, amivel sürgősen orvoshoz kell fordulni,különben látásvesztéssel is járhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!