Barna hajat befogja a rézvörös?
Most szabadultam meg a feketétől, de nem sikerült valami jól a végeredmény.
Nagyon dobja le a hajam a barnát(középbarna), és a szőke melírok is inkább rezes színűek :(
Nem tudom mit csináljak, még nem most szeretném festeni, hanem kb 1-2 hát múlva.
Szerintetek a világos bőrömhöz, kék szememhez jó lenne a világos rézvörös, és be fogja majd fogni?
Köszönöm
Szia! Akkor most a fekete dobja le a barnát, igaz? Nem fogja megfogni a rézvörös, ha boltban vásárolt festékkel próbálkozol.
Fodrásznál is lehetséges, hogy világosítani kell majd egy kicsit a festés előtt.
Egyébként menne a szemed és a bőröd színéhez, és most ismét divatba kezd jönni a rézvörös szín. :)
Szia!
Nagyon kedves vagy, köszönöm a válaszod :)
Pontoztam is, ahogy kell :D
Na a helyzet az, hogy fekete volt a hajam, le lett szivatva fodrásznál, de nekem nem tetszik a végeredmény :(
Mondjuk úgy, hogy a barna helyett erős vörös lett, és a szőke csíkok helyett világos rezes vörös sikerült a fodrásznak a hajamból "varázsolnia", és nem vagyok vele elégedett, mert nem szeretem a vöröset, kivétel a rézvörös, de nem tudom mire számítsak.
Mégegy szivatást nem szeretnék, és a fekete alapból kilőve :)
Ezért gondoltam a rézvörösre, hátha befogná :)
Köszönöm mégegyszer :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!