Voltatok már úgy, hogy nem fizettetek a fodrásznak mert elrontotta a hajatokat?
Hál istennek 1x sem volt ilyenem!
Mindig azt kaptam amit kértem
Velem egyszer fordult elő, akkor igen komolyan gondolkodtam, hogy nem fizetem ki, de nem akartam balhézni.
Az esküvői fotózáshoz készített frizurát a fodrász, de annyira elszúrta, hogy percekig a tükörbe se tudtam nézni.(voltam próbafrizurán és ott minden rendben volt) 3 órán át ültem a szalonban (feleslegesen). Egy egyszerű kontyot szerettem volna, de előbb betett búra alá, majd kivasalta egyenesre a hajam és végül rosszul választotta el, oldalt feltupírozta, a fejem búbján meg lenyalta. Úgy néztem ki, mint egy pogácsa. A végén nem akarta beletenni a díszt, mert szerinte nem illett volna bele. (azt azért kiharcoltam magamnak).
Hazamentem felöltözni és se anyum, se anyósom nem mert megszólalni olyan borzalmas lett a hajam. Szerencsém, hogy profi fotósaink voltak és miután elpanaszoltam nekik, hogy mi a gond, olyan szögből fényképeztek, ahol nem volt feltűnő. Esküvőre már másik fodrászhoz mentem (aki előtte nem készített próbafrizurát és így is 40 perc alatt tökéletes hajat készített)
Ehhez hasonlót szerettem volna: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!