Ha már fél éve nem volt festetve a hajam, akkor a középbarnát befogja szívatás nélkül a szőke?
Figyelt kérdés
2017. márc. 17. 23:32
1/2 anonim válasza:
Hajtípustól függ. Nekem könnyen befogja minden a hajamat, anno középbarnából lettem én is szőke, a legolcsóbb Palettétől, aztán kb 10 év után gondoltam egyet és rézvörösre váltottam, az is szép lett a szőkén. Már rég lenőtt a szőke, de a barnát festve is szép, intenzív, narancsos réz a hajam. Sosem volt leszívva. :)
2/2 anonim válasza:
FESTETT HAJAT NEM FOG BE A SZŐKE. SEM AZ EREDETI SÖTÉT BARNÁT. NEM LESZ SZÉP SZŐKE KB VILÁGOSABB BARNA LESZ A HOSSZA A TÖVE MEG SZŐKE. De festett barnánál szőke a lenövésed lesz a barnát meg se fogja mozdítani. Menj fodrászhoz mert lekell szívatni a hajad és az ilyen otthoni ügyeskedésekből lesznek a szépen leégetett hajak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!