Mit ajánlanátok a bőrömre?
Vörös, apró pattanásokkal van tele a homlokom, amik sehogysem akarnak eltűnni. 18 éves vagyok. A bőrgyógyász által felírt kencék nem segítettek, kaptam fogamzásgátlót ami így-úgy helyrehozta, de az meg a májamnak nem tett jót, ezért abba kellett hagynom. Mit tegyek? Reménytelen a helyzet számomra, undorodom a bőrömtől.
A májamra szedek gyógyszert, a méregtelenítés érdekében, de a bőrömön semmi változás nincs, ami aggasztó. Genetikailag senki sem volt pattanásos a családban, soha. Cukrosat nem eszem/nem iszom, pontosan emiatt.
Én is borzasztó pattanásos voltam, aztán szépen elnőttem. Néha most is előjön 1-2 elvétve, én korrektort használok rá, ami el is fedi, és el is tünteti őket. (Isana Young Fedőstift) Aztán amit szoktam még rá használni, ezek: [link]
Az első vényköteles, a második a dm-ben kapható 200 Ft-ért, a harmadik pedig Avonos, 750 Ft. Nekem ez mind bevált!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!