Milyen spéci hajnyírógépet ajánlanátok?
miután elkopik a kés és nem vágja le ugy a hajat, itt ott ott hagyja azzal mi a teendő? élezőt nem találtam aki csinálna ilyet, viszont komplett kést lehet hozzá kapni.
Komplett vágórészt értem.
illetve jelenleg 1 akkusgépem van, viszont borzasztó, az akksija haldoklik és hiába dugom rá a gépet a hálózatra utána se olyan sebességgel nyír ahogyan illene. Ha veszek ilyen gépet ismét dobhatom majd a kukába 1 -2 év után, és nem szeretném amiatt egy 20-30E ft os gépet kidobni.
Hát igen, 1-2 fodrász kegyetlen hülyén tud vágni, van egy felnyírás a hajam egyik felén de katasztrófa amit 1-1 művelt vele, volt aki a fülem körül rövidebbre vágta jó fél centivel, úgy nézett ki mint akinek be volt horpadva a feje, volt aki ollóval vágta merthogy "így szebb lesz" ugyanolyan volt csak 2x annyiba került, meg aki a széleinél rövidebbre vágja a mi a halántékomon lévő babahaj miatt elég érdekes látvány, sajnos fodrásznyelven a "egységesen 9mm-esre told le az egészet" nem értelmezhető vagy belenyír pár hosszú tincset, párat kihagy.... párom 5 perc alatt megtanulta lenyírni egy 3000ft-os nyíróval.
Az akkusban én nem tudok bízni valamiért, ha egy bonyolultabb hajat kellene vágnom azon paráznék hogy lemerül, a hálózatisnak is jó hosszú a kábele. Hajvágót még nem vettem normálisat de az a 2 márka aki gyárt és már termékben a büdös életben nem csalódtam az a Braun és a Remmington.
értem persze, ezért is gondoltam azt, hogy komplett kést lehet benne cserélni és akkor gyakorlatilag zsír új a vágó része. Nekem is remington van akkumulátoros. Mainap azon a szinten vagyok vele, hogy 1 nap mire feltöltöm és 1 használatot bír ki kb. Na ezért nekem nem kell akkus. Másik, hogy hiába dugom rá hallani a hangján h lassú.
Most találtam 1 et, a barbershopban is ezeket használják. Wahl a márkája. és van rajta 1 kis állíthatóka amivel tökéletesen megtudom majd csinálni az átmenetet. Lehet h jóval drágább lesz de, maiárakat nézve félév év alatt visszajön az ára és az tuti, hogy csinálok olyan hajat vele ami megállja a helyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!