Női borotvát férfi tud hatékonyan használni? Nők és férfiak válaszát is várom! Nő vagyok, sosem borotválkoztam még, több lent.
Úgy gondoltam, hogy megvennék egy 4 darabos kiszerelésű, 5 pengés "női" borotvacsomagot.
Nem vagyok egy szőrös ember, ami van szőr rajtam, az is nagyon gyenge, így szerintem nekem 1 darab borotva is igazán hosszú ideig elég lesz. Ráadásul először csak ki szeretném próbálni, hogy milyen.
Ugye, a csomagolás 4 db borotvát tartalmaz.
Párom arca elég szőrös. Ő tudná használni a fennmaradó borotvákat szerintetek? Arra jó a "női" borotva? Erős az arcszőrzete.
Annyi a külömbség hogy más a színük. Ez olyan mint a coca cola light meg a coca cola zero.
Még arra tudok gondolni hogy nem olyan tartós esetleg mint a férfi borotva tudva hogy a nőknek nem olyan erős a szőrük. De használja párszor és ha húzza a szőrét kidobja. Annyira egyszerű dolog szerintem.
Részletesen kifejtettem a helyzetet és az ehhez kapcsolódó kérdésemet.
Amit reagáltál, abban ellentmondások vannak.
Nyilván magamtól is rájövök arra, hogy én is használhatnék akár "férfi borotvát", csakhogy nem ez a kérdés.
Nem tippekre vagyok kíváncsi, amit te írtál: "arra tudok gondolni".
Olvasd végig a kérdést az ahhoz tartozó kifejtett szöveggel együtt, hisz épp olyan dolgokat vetettél fel, amiket én is - így megspórolhattad volna az "annyiramindegyezést", újat nem mondtál.
Te jó ég...
Ez csak akkor derül ki, ha kipróbálja.
Azért, mert minek vegyek meg 4 darabot, ha 1 darabot fogok használni "ezer évig"? Nem szeretek szükségtelen tárgyakat felhalmozni.
Miért írsz, ha csak kötözködni bírsz? Arra nem vagyok kíváncsi.
Tapasztalatom nincs a témában, nem vagyok férfi.
De szerintem nyugodtan megveheted azt az 5 darabos borotvacsomagot, ha bejön neked, akkor elhasználod, ha nem, akkor megpróbálja a párod, hogy neki működik e.
Szerintem nincs mit túlbonyolítani ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!