Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hol lehet olyan nagy smink...

Hol lehet olyan nagy smink dobozt veni amiben minden van? (alapozó több szinben, ruzsok, szemhéjfesték. ). Mint pl ami a Beának is van.

Figyelt kérdés
2010. máj. 10. 21:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Veszel egy sminkes dobozt és veszel bele külön mindent ami kell. Azt nem úgy egyben árulják. Legalább is gondolom, de ha mégis van, akkor rohadt drága lehet.
2010. máj. 10. 22:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Dm, Rossmann. de nekem nem tetszenek azok a színek...meg gyanúsan olcsók is.
2010. máj. 10. 22:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én tudok egyet, de az nem éppen az olcsóságáról híres, viszont nagyon jó! Az alapozóból elég egy igen minimális mennyiség és tökéletesen fed. (Tapasztalatból mondom, mert sok pattanásom szokott lenni és már nagyon kevéssel el lehet fedni.) Biztosan hallottál az aloe verás termék családról a Forever Living-ről. Ezen belül van egy márkája a Sonja. Én anno megvettem az egész szettet (100ezer volt), de megéri nagyon!
2010. máj. 11. 13:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Müllerben is vannak, de főleg a Douglas-ban vannak jók:) Bár drága, de legalább minőségi.
2010. máj. 11. 21:31
 5/6 anonim ***** válasza:
igen, a Douglasben tényleg jók vannak, kevesebb és több is.=) nekem onnan van egy viszonylag mini szettem, ötféle 3as szemhéjpúdez van benne applikátorral és ecsettel, egy pirosító szintén ecsettel és két applikátoros-üveges szájfény. mindez 2300 Ft volt, a minőséggel meg vagyok elégedve! =)
2010. máj. 12. 18:47
 6/6 anonim ***** válasza:
a profi kozmetikusok külföldről rendelnek.. A többi is rendeli, nézz utána interneten! És természetesen külön vásárolnak! Mindent külön szednek össze! :)
2010. máj. 12. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!