Arcszesz hajra?
Figyelt kérdés
Hajam es fejborom is egyarant brutalisan zsirosodik. Kiprobaltam mar szinte mindent, igen keves eredmennyel.
A minap utolso mentsvarkent arcszeszt tettem ra, eddig ugy fest, ez segit valamit.
A kerdes, hogy ezzel artok-e valamit a hajnak vagy fejbornek, esetleg gyorsitja-e a hajhullast?
2017. márc. 12. 23:49
1/4 anonim válasza:
Ne csináld! Mosd ritkábban a hajad, akkor hozzászokik pár hét alatt és nem fog zsírosodni sem túl gyorsan. Viszont az arcszesz túlszárítja és még korpás is leszel.
2/4 anonim válasza:
az alkohol nem jó szerintem a bőrnek.
keverd a samponod szódabikarbónával. nem kell rajta hagyni. a szőkére festés szintén szárít.
3/4 anonim válasza:
ARC!!szesz szerinted hajra találták ki?
4/4 anonim válasza:
Kiszárítja a hajad és korpás lesz, meg még zsírosabb. Eleinte jó de tönkreteszi a fejbőrt. A zsíros haj a túlzott hajmosás miatt van, valamint azért, mert száraz a fejbőr és a zsíros váladékot termeli a haj hogy ápolja a fejbőrt! Sokan azt hiszik hogy erre az a jó sampon, ami szárítja a fejbőrt pedig ellenkezőleg! Száraz hajra való sampont próbálj inkább, ne arcszeszt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!