Vékonyszálú hajra tudnátok ajánlani olyan sampont ami dúsít?
Figyelt kérdés
Nivea, Schaumann érdekelne inkább2017. márc. 9. 17:44
1/2 anonim válasza:
Szia, sajnos nem fogsz olyan sampont talápni ami dúsít. A samponokban nincsenek olyan anyagok amik a hajat dúsítanák, sőt a vékony szálú hajat nem lehet dúsítani ha jól tudom. Ezek a reklámok csak elvakítják az embereket a lehetetlen ígéreteikkel. Szerintem inkább csinálj hajpakolásokat. Egész olcsón is ki lehet hozni, és ha nem nagyon roncsos a hajad segít megőrizni a hajad egészségét. Neten jókat lehet találni. És nem kell egetvető bonyolult dolgokra gondolni. A tojás és a sör kifejezeten jó a hajra, az e vitaminban gazdag zöldtea is segít. De sorolhatnám estig. Ha nem szeretnél ilyen undiságokat a hajadra kenni, akkor az argánolaj és ricinusola is jó választás külön. A ricinus nem is drága
2/2 anonim válasza:
Schauma kreatinos samphoo plusz dove repair balzsamra eskuszom. Evekig tesztelgettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!