Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A keratinos sampon javítja a...

A keratinos sampon javítja a haj szerkezetét? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Sajnos a hajam nagyon hamar megtörik, még ha nem vasalom, akkor is. Levágatni nem szeretném, mert folyton ez a körforgás, levágatom, majd megtörik, újra levágatom, megint megtörik... arra lennék kíváncsi, a keratinos sampon segít? Rendbe teszi a hajam, vagy mindenképp szükséges vágatni belőle? És a keratinos hajkezelésről mi a tapasztalatotok, véleményetek? :)

2017. márc. 12. 21:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem ismerem a keratinos dolgokat de én valami vitamint szednék a helyedbe. Omega3 dvitamin a vitamin többet segitene.
2017. márc. 12. 21:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A töredezést már SEMMI nem állítja vissza, azt sajnos le kell vágni viszont a keratinos sampon jó arra hogy megelőzze a további töredezést.
2017. márc. 12. 21:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Igyál sok folyadékot, szelén tabletta, d-vitamin, cink.
2017. márc. 12. 21:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Miután megmosod puha lesz a hajad,de végül is csak egy réteget rak rá mint a balzsam szóval a hajad nem lesz jobb állapotú tőle. Omega 3t meg e vitamint ajánlok. A töredezett részt meg vágasd le.
2017. márc. 12. 22:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Én már rég óta használok keratinos termékeket, de sajnos nem nagyon tapasztaltam változást. A sampon nem fog csodákat mûvelni, az csak a haj megtisztítására van, a többi inkább reklámszöveg. Vasald kevesebbet a hajad. A keratinous kezelés lehet, hogy többet használ. A Brasil cacau kezelésnek is nézz utána, sokan dícsérik(tartós hajkiegyenesítés és bársonyos lesz tőle a haj).
2017. márc. 13. 05:55
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi Mindenkinek! 😊
2017. márc. 13. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!