Ha naponta, kétnaponta bezselézem a hajam az ártalmas neki?
Figyelt kérdés
Azt hallottam hogy talán nem tesz jót neki... ha sapkát hordanék vagy úgyhagynám ahogy van az nagyon gáz lenne?
ilyesmi nekem is csak rövidebb, ha nincs bezselézve nekem nem áll úgy mint a csávónak, hanem csak összevissza, viszont levágatni meg nem akarom, mert ha bezselézem nagyon jól néz ki.
24 F
2017. márc. 9. 16:32
1/3 anonim válasza:
Ritkábban szoktam, de én is elég sokat zselézem a hajam. Nekem oldalt és hátul rövid, felül hosszú és oldalra zselézem. Igen, a zselézés megviselheti a hajat, mint minden más vegyi hajformázó termék (tehát maradj nyugodtan a hajzselénél). Ezt úgy oldom meg, hogy szoktam házi hajpakolásokat csinálni, ami jót tesz a hajnak. A samponozásnál pedig masszírozni kell az ujjbegyekkel a fejbőrt, ami serkenti a hajhagymák vérellátását.
2/3 anonim válasza:
Előző vagyok, 25/F. Egyébként milyen zselét használsz? Mennyire vált be? A hajadat úgy csinálod, hogy hátrafésülöd és lesimítod, mint a képen?
3/3 A kérdező kommentje:
először kissé bevizezem, majd úgy viszem fel a zselét és úgy fésülöm. nem tudom pontosan milyen de schwarkoff vagy mi, nem tudom leírni :D
2017. márc. 18. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!