Milyenek az Yves Rocher termékek?
Figyelt kérdés
Érdekelne bármilyen személyes tapasztalat a termékekről és az árról is.2017. márc. 3. 19:57
1/3 anonim válasza:
Volt pár termékem (tusfürdő, testápoló), az árak elfogadhatóak, gyakran vannak akciók. Jó minőségűek, jók az illatok. Nekem a csomagolással van bajom, körmeim letörnek, olyan vacak kupakok vannak rajtuk, nehezen nyithatóak.
2/3 anonim válasza:
Szemöldök ceruzák nagyon jók és még csak nem is drágák 2000 ft
Csak ajánlani tudom
3/3 anonim válasza:
Yves Rocher mániám van. Nekem minden termékem ami van itthon YR, én és a párom is ezt használjuk. Nekünk minden termék tetszik, eddig nem próbáltam olyat, amiben csalódnom kellett volna. Különösen jók az arckrémek, tusfürdők és testápolók :) Személyes kedvencem a So Elixir Bois Sensuel parfüm tőlük. A smink termékek közt is nagy a választék, én mára 1-2 kivétellel velük sminkelek. Szerintem abszolút megfizethető az áruk. Drágább mint egy Dove vagy hasonló drogériás márka, de nem lehetetlen ezekkel a termékekkel kenekedni :) Ami az Yves Rocher mellett szól, minden vásárlás után kapsz ajándékot, a webshopon nagy értékűeket is (pl. 8000 feletti vásárlás esetén parfümöt választhatsz, aminek az ára 10000 körül van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!