Hogyan segíthetnék a hajamon? A többi lent!
Nagyjából december elején befestettem szőkésbarnára, a világosbarna hajam.
Szerettem volna egy szőkébb árnyalatot látni magamon, ezért olyan szőkítőt vettem amiben oxi por volt. Teljesen tönkretette hajam, főleg elől, mert ott most olyan tapintásra, mint a Barbie-babáké. (durva, eltöredezett...stb.)Az utóbbi időkben darabonként törik le. Hálistennek csak azon a részen, ahol intenzívebben kentem bele a hajamba a port.
Tudom, hogy hülyeség és hiba volt és csak a fodrásznak lehet porral szőkítenie, viszont nagyon kellemetlen, hisz egy helyen jóval rövidebb a hajam/egészségtelen. Kérlek titeket kíméljetek a kiosztó/ "jó nagy hülye vagy" kommentektől.
Arra lennék kíváncsi, hogyan lehetne ezt megoldani és hogyan javíthatnék a hajam állapotán.(Valamilyen olaj vagy bármi..?) Sürgős és előre is nagyon nagyon köszönöm mindenkinek aki segít!
Használhatsz hajvégápolót,hajpakolásokat vagy kókuszolajat hajmosás előtt pakolásként de ezek csak ilyen"tűzoltásnak jó"
Sajnos nem tudsz már mit csinálni lefog töredezni ahol levan szőkítve. A hajad halott tehát addig kell ápolni amíg nő de ha egyszer tönkrement nem tud regenerálódni mint pl a bőröd ha megég ugye lehámlik és meg gyógyul aztán ujra szép de a haj sajnos nem ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!