Hajnövesztési tippek? Nem tudom hogy ezeket próbálta-e már valaki. Tapasztalat?
-Állítólag a haj fonása segíti hogy hosszabb legyen
-Esetleg /ezt is hallottam/ ha meleggel, langyossal, hideggel felválta öblítem a hajam a vérkeringés miatt
-Ricinusolaj?
Fonás: Csak védi a hajat a káros külső hatásoktól pl ruhához dörzsölődés gubancolódás stb tehát csökkentheted vele hogy hajad ne roncsolódjon ezáltal hosszabra tud nőni,de ha túl szoros(húzza a hajhagymáidat) akkor értelem szerűen az nem jó hullik tőle. Vagy ha estére befonod de reggel kivasalod akkor teljesen fölösleges azért fonni hogy védd a hajad.
Hideg-meleg: Ez valóban serkenti a vérkeringést ezáltal a hajnövekedést is. Ettől már jobb az mrg kellemesebb ha amikor eszedbejut időd van naponta többször maszírozd a fejbőröd 5-10 percig.
Ricinusolaj: Nagyon jó én szűz kókuszolajjal szoktam keverni.
Esetleg használj koffeines sampont és valamilyen hajnövekedést serkentő hajszeszt én a Herbavitát meg a planturt szoktam felváltva. A herbavita kb 700ft a plantur kicsit drágább ezért is szoktam felváltva.
Én ezeket csinálom, használom és így tud a hajam nőni havonta 2,5 cm-t.
Jaj meg szedek időszakonkét vastablettát, dmbe qz is kb 600 ft.
Ricinusolaj valóban használ. Csak rettenetes kimosni utána a hajból.
Általában a haj tövét, és végét kell bekenni vele, ettől puhább lesz, kezelhetőbb, és nem lesz olyan töredezett a vége.
Ha pedig a tövét kened, az serkenti a hajnövekedést.
Csak kérdés, mennyi ideig kell alkalmazni, hogy legyen hatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!