Szem alatti sötét karikákra? Tapasztalat?
Figyelt kérdés
Mèlyen ülő szemeim vannak, ès mindig kicsit karikàsak voltak (kiskoromban is). Aludni alszom eleget. Hasznàltam ezerfèle alapozót ès korrektort, de mind alatt àtütnek a karikàk, akkor is, ha több rètegben kenem fel, ràadàsul akkor mèg az is làtszik, hogy ott csücsül egy adag massza. Van erre valami krèm/hàzi megoldàs, ami tènyleg hasznàl? Legalàbb 2 fokkal vilàgosìtja? Nekem màr az is jó lenne. Köszi a vàlaszokat.2017. febr. 18. 18:59
1/7 anonim válasza:
A friss uborka karikák nekem használtak.. Fél óra kb. elég is..Helyezd a karikákra, s felfrissíti őket..kicsit el is tűnteti
2/7 anonim válasza:
Nem ártana egy vérvétel ugyanis szerintem vashiányod van. Szedj vastabblettát DM-be 700 ft egy doboz. Nekem is mindig karikás volt aztán engem is felvilágosítottak hogy járjak utána elmentem vérvételre kiderult hogy vashianyom van és csodák csodája elmúlt amikor szedtem a vasat. Most is ha nem szedem hónapokig vissza jön.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi#1-es Hallottam, hogy mèg a krumpli meg az alma is jó..? kipróbàlom az uborkàt is.
#2 Jó a vèrkèpem, most is szedek vasat. :)
2017. febr. 18. 19:44
5/7 A kérdező kommentje:
Utolsó köszi, azt is kipróbàlom. :)
2017. febr. 19. 19:53
6/7 anonim válasza:
L'oreal skin perfection szem alá :)
Jégkocka valóban jó, vagy a hideg kanál. Hagyd ott pár percig.
7/7 A kérdező kommentje:
Rendben! Hül a kanàl reggelre! :) A Lorealt is csekkolom.
2017. febr. 21. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!