Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Garnieres micellás vizben van...

Cunciii kérdése:

Garnieres micellás vizben van egy összetevő ami komodogén azaz eltömiti a pórusokat, ha micellás viz után lemosom az arcom tiszta vizzel akkor nem tudja eltömiteni a pórusokat?

Figyelt kérdés
lehet hülyén hangzik, de pattanásra hajlamos a bőröm és el akarom kerülni, hogy még jobban kijöjjönek
2017. márc. 1. 20:20
 1/3 Sunshinedoll ***** válasza:
Mindenképpen érdemes lemosni a micellás vizet. Engem a garnier víz kiragyásított, csak szemsmink lemosásra tudtam használni :/
2017. márc. 2. 11:55
 2/3 anonim ***** válasza:
58%

Ezt a komedogén-jelző dolgot szinte mindenki félreérti. Eltömítheti. Erősen feltételes módban. Tehát nem jelenti azt, hogy mindenkéépen el is fogja tömíteni. Ott van pl. a kókuszzsír, ami egy erősen komedóképző anyag lehet, tehát magas a komedogén indexe, mégis használja sok pattanásosbőrű sminklemosásra pl, mivel nekik nem tömíti el a pórusaikat.

De a kérdésedre válaszolva: én a helyedben inkább egy mindenmentes lemosót választanék. Pl Balea ultra sensitive gel-t, amiben aztán tényleg semmi nincs, viszont baromi olcsó, és az árához képest teljesen jól működik.

2017. márc. 2. 14:05
 3/3 A kérdező kommentje:
hát engem pl. a kókuszzsir rettenetesen pattanásosit, meg szerintem ha valami komodogén akkor azt jobb elkerülni, főleg olyanoknak akiknek hajlamos a bőrük pattanásokra.. nekem mindentől kijönnek amiben van komodogén összetevő, és én inkább nem kockáztatok, olvass utánna neten, mindenhol azt irja hogy akinek pattanásra hajlamos a bőre az ne használjon olyat ami eltömiti a pórusokat.. amúgy kókuszolajról is olvastam olyat hogy tévhit hogy jó pattanásos bőrre, hiába gyulladáscsökkentő..
2017. márc. 6. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!