Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Alapozó lemosása után mindig...

Alapozó lemosása után mindig piros az arcom, mit váltsak? Milyen lemosót ajánlanál ami érzékeny bőrre is jó?

Figyelt kérdés

Alapozó alatt nem érzem, hogy irritálna egy kicsit sem, lemosni pedig a garnier micellás vízzel szoktam, van belőle két féle, de próbáltam már mással is... Kipirosodik az arcom aztán elmúlik de nyilván nem is teszek jót a bőrömnek, mert valami nagyon bántja...

Milyen sminklemosót ajánlanátok ami leviszi az alapozót, de extra gyengéd a bőrhöz és nem csíp/szárít? Kozmetikusom azt mondta, hogy érzékeny vízhiányos bőröm van...Előre is köszönöm!

2016. dec. 29. 22:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Helia D
2016. dec. 29. 22:31
 2/5 anonim ***** válasza:
En niveas sminklemoso tejet hasznalok. Jobb mint a tonikos lemosok. Puha lesz tole a borom
2016. dec. 29. 22:39
 3/5 anonim ***** válasza:
Valts termeszetesebbre. Ott a kokuszolaj :)
2016. dec. 29. 23:04
 4/5 anonim ***** válasza:
...éééés ha ritkábban használnál alapozót?
2016. dec. 30. 00:42
 5/5 A kérdező kommentje:

Egy szóval nem mondtam, hogy minden nap használok, de ha nem használok is áttörlöm az arcom este és akkor is hasonló a problémám.

Többieknek köszönöm.:)

2016. dec. 30. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!