Göndör hajjal mit lehet kezdeni?
Hello!
Nekem nagyon göndör hajam van, én 1 éve vasalom. Most vagyok leszokóban. Ha hajszárítóval szárítom, nekem is borzalmasan néz ki, nem göndör hanem hullámok vannak benne, de olyan vagyok mint szörnyella. Mostanában hajmosás után nem szoktam megtörölni, csak kinyomkodni egy kicsit belőle a vizet, fésülni aztán meg végképp nem, és így hagyom megszáradni magától. Így szépen beáll kis fürtöcskékbe. Fontos, hogy ezután se fésüld ki, csak a legközelebbi hajmosáskor bontsd ki teljesen (hajmosás előtt!). Ha reggel nagyon kócosan ébrednél, vizezd be a kezed, és próbáld elrendezni egy kicsit.Persze én is jobban szeretem ha ki van vasalva, sokkal kezelhetőbb úgy a hajam és szebb is szerintem, meg mások szerint is, de sajnos nagyon sokat károsodott már most is, törik a vége, meg teljesen megváltozott, el van égve az egész. Ezért szeretnék leszokni már róla. Ha hosszú a hajad mégjobban fog mutatni a göndör, nekem a vállamig ér csak.
Ha ezekkel sem javulna semmit, akkor hajmosás után zsebkendőcsíkokra tekerd fel a hajad, és hagyd úgy reggelig. Így is szép lesz. Hajcsavarót még nem próbáltam, de borzasztó lehet vele aludni.
Remélem segíthettem.
14/L
Sziaa köszönöm a válaszodat:) hát hagyom megszáradni és fuu összevissza áll,megilyen nagy lesz :D kinemállhatom :D
15/l :)
figyeelj, nekem tök tetszik ha ilyen nagy haja van valakinek :D
de most komolyan, ettől sokkal nagyobb egyéniség leszel, hogy nem vasalod, hanem meghagyod göndören :D
ja és nem szeretem az egyenes hajat annyira...
16:55
Így is úgy is szr marad a hajad:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!