Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szülés előtt van valaki, aki...

Szülés előtt van valaki, aki rövidre nyíratkozott? Praktikus volt?

Figyelt kérdés

2017. febr. 24. 15:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem jó szülés előtt fiúsra nyíratkozni
2017. szept. 19. 14:03
 12/12 anonim ***** válasza:
73%

Szia! Most találtam csak meg a kérdésedet.

Én is a rövid haj pártolók közé tartozom. Kb 20 évesen volt utoljára hosszú hajam és amikor megismerkedtem a mostani férjemmel, akkor rövidre, kb 10cm-re vágattam. Nagyon tetszett mindkettőnknek. Esküvőmre picit visszanövesztettem vállig érőre, de utána nem sokkal újra rövid lett. Amikor terhes lettem, akkor nekem is az anyukám és az anyósom javasolta, hogy vágassam még rövidebbre, mert úgyis hullani fog és csak gondot okoz. Kb. 5cm lett a 10-ből, viszont ez pont az a hossz amit rendszeresen elfeküdtem és elég furán állt. Kb 2 hétig hordtam ezt a hosszt, de megelégeltem és 2cm-re vágattam.

2019. jan. 10. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!