Szülés előtt van valaki, aki rövidre nyíratkozott? Praktikus volt?
Figyelt kérdés
2017. febr. 24. 15:40
1/12 anonim válasza:
En szules elott nagyon rovidre nyirattam a hajam, 7mm-re, igy sokaig nem volt vele gondom. Azota se csinalok belole ugyet, anyos kethavonta jol megnyir.
3/12 anonim válasza:
Szerintem nem feltetlen jo. Baratnom igy tett, hat a fazonra vagott rovid hajat mindennap elaludta, szoval allitgatni kellett. Tenyleg eg noi rovid haj csak akkor szep ha be van love. En hagytam hosszan (hatkozepig ero szoke), baromi jo volt, csak befontam vagy felkontyoltam ha zavart. Azonban ha mentunk valahova (unneples, stb) szepen becsavartam, vagy besutottem, es a melegitogatyos mamibol ujra szexi no lettem :) Sokkal praktikusabb mint a "mar szultem szoval nekem mar mindegy" tipusu "asszonyfrizura".
4/12 anonim válasza:
Én is levágattam a hajam és nagyon jó volt úgy. Mostmár újra hosszú.
5/12 anonim válasza:
Nekem a védőnő mesélte, hogy ő totál rövidre levágatta a haját szülès után.
6/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Anyukám mondogatja, hogy megkönnyíteném vele az életemet. Már most is rövid, de szerinte az lenne praktikus, amit fésülni sem kell, olyan rövid.
2017. febr. 28. 22:48
7/12 anonim válasza:
Jaj ne csinalj magadbol ferfit csak mert szultel!! Sosem ertettem miert van az asszonyfrizura, marmint miert kell megnyiratkozni gyerekszules utan, de a meg fesulni sem kell frizura, mar bocsi de ahhoz egyreszt tokeletes fejforma es gyomyoru arc kell, masreszt meg olyan mintha rakbol gyogyulna ki az illeto :( Ha utcan nagyritkan centis hajat latok egy non mindig arra gondolok hogy vajon miert csufitotta magat el? Aztan szegyellem magam hogy szegeny biztos betegsege volt, mert onszantabol senki nem csinal ilyet..
8/12 anonim válasza:
Ja igen, az lenne praktikus. Meg a macinaci kinyult bofis poloval. Ferjet megkerdeznem azert hogy a felesege hianyozna-e ha eltunne es helyette egy "csakmami-robot" elne vele ezentul.
9/12 A kérdező kommentje:
Én olyan rövidben gondolkodom,mint ami Ördög Nórának volt.Anyám szerint az a fazon jó, csak vágassam tüsibbre.
2017. márc. 5. 14:00
10/12 A kérdező kommentje:
Nekem is nagyon rövid a hajam, felnyírt, de ez pont vagány.
2017. márc. 6. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!