Ketri kérdése:
Mit tegyek a hajammal?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Lassan 2 éve a hajam hihetetlen száraz.
Kerültem a hajvasalót is a hajszárítást is hajmosás után. Próbáltam óvni a hideg ellen is.
Hajmosás előtt felkentem az egész hajamra extra szűz olivaolajat, ráhúztam egy zacskót és 4-5 órán is rajta hagytam. Azután lemostam. És a hajamat száraz és töredezett hajvégű samponnal megmostam a hajam. Majd felkentem rá hajbalzsamot. Ezek ellenére is azonban továbbra is nagyon száraz maradt, szana szét áll.
Derékig érő hajamat levágattam a lapockám is, és még meg is ritkítattam, de 1 hónapra rá, ugyan olyan csúnya lett.:(
Emellett egészségesen étkezem, eleget iszom, egészséges életmódot élek.
2017. febr. 23. 17:06
1/3 anonim válasza:
nem jut eszembe mi a hely neve, de van ahol csinalnak ilyen "hajkepet"..es elvileg ok megtudjak mondani, hogy mi baja lehet a hajadnak/milyen termekeket erdemes ra hasznalni
2/3 A kérdező kommentje:
És tudod esetleg ez mennyi költséggel jár?
Egyébként köszönöm.:)
2017. febr. 23. 22:25
3/3 anonim válasza:
sajnos nem. en meg nem voltam ilyenen, picit szkeptikus vagyok, csak olvastam rola, hogy van ilyen is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!