Mit csináljak a hajammal, hogy ne legyen elektromos?
Figyelt kérdés
Már vagy 2 hete minden hajmosásom után elektromos a hajam és "ki se megy belőle". Egyszerűen megőrülök már tőle, hogy állandóan szanaszét áll a hajam, illetve hozzátapad az arcomhoz. Mit csináljak vele, hogy végre újra normális legyen?2017. febr. 18. 18:11
1/6 anonim válasza:
Igazabol nagyon nem tudsz vele mit kezdeni. Nekem is van egy idoszak amikor egyszeruen szall barmit csinalok vele.
Ne hordj semmilyen muszalas ruhat, es lehet azis segitene ha atternel egy masik samponra, es hasznalj balzsamot. Nekem ezek segitettek, azota mar egyaltalan nem elektromos, meg fesulkodj kevesebbet, csak akkor fesuld ki a hajad ha vizes utanna mar ne.
Es ha ajanlhatok neked akkor, szerintem a Syoss aranyszinu samponjat es a feher szinu balzsamjat hasznald, nekem nagyon bevallt :)
3/6 anonim válasza:
Jaj bocsi az nem is balzsam, hanem serult hajra kondicionalo, de attolmeg nagyon szep lesz tole a haj :DD
4/6 anonim válasza:
enyém is olyan és idegesít de ez van... én se tudok mit kezdeni vele... hiába kenem be akármivel...pedig mindig balzsamozom stb... hajvasalással segítenél a hajadon.
6/6 anonim válasza:
A wax valóban jó ötlet, de ne vidd túlzásba, illetve próbáld meg, ha fésülködsz, előtte nedvesítsd be kicsit a fésűt, vagy a kefét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!