Eldobható vagy elektromos borotva?
Mindenképpen az eldobhatóval. Kb. 2-5 órát nyersz vele a jobb elektromosokhoz képest. Viszont vannak olyanok, akiknek túl érzékeny a bőre az eldobható borotvákhoz (pl. nekem is), így kénytelen voltam elektromosra átszokni. Az eldobhatótól égett az arcom, állam, nyakam, az állcsont vonalánál pedig minden borotválkozás után rengeteg apró, fehér kis pattanásszerű cucc jött elő. Pedig próbáltam ezerféle kenőcsöt meg aftersévet, de egyik sem enyhített a problémán.
Viszont az elektromos borotvától is olykor kipattogtam, így most már hajnyírót használok évek óta. 3 mm-re van beállítva, ilyen borostás-szerű kinézetem van tőle. De mivel vékony arcom van, legalább egy kicsit kerekít rajta :) Ezzel gyorsan megvan a "borotválkozás" (2 percnél ritkán tart tovább), és nem problémás az arcbőrömnek sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!