Hogyan lehet tartósan göndör?
Szia!
Próbáld meg az alternatív, hő nélküli göndörítést.
Az, hogy napokig be van fonva a hajad, amúgy sem tesz jót a fejbőrnek és a hajhagymáknak, sokkal több hajad hullik ki, mint amennyinek kellene.
Nekem sokkal jobban bevált a hő nélküli göndörítés, sőt tartósabb is, mintha besütném. Igaz alapból kicsit göndör a hajam, de ha még rásegítek a következő mosásig elég jól tartja magát, ami 4-6 nap.
https://www.youtube.com/results?search_query=curl+without+heat
Én a hajpántosat szoktam, kicsit vizes hajjal, mert ha teljesen vizesen tekerem be, akkor reggelre tuti hogy nem szárad meg és úgy néz ki, mint az ázott kutya szőr Kicsit nehézkes, mert sok hajam van és aludni sem egyszerű benne, de ha egyszer göndör hajat akar az ember...
Ja és még tudom ajánlani a DM-es Balea göndör hajra való hajhabját, pár száz forint és tényleg használ, csak ki kell tapasztalni, hogy mennyit teszel a hajadra, ha túl sokat, akkor összetapasztja és inkább rasztás lesz, mint göndör. Inkább kevesebbet tegyél rá.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!