Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyire károsodna a hajam a...

Mennyire károsodna a hajam a sötét vörös hajszíntől? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Alapból barna, hátközépig érő hajam van. Körülbelül négy éve befestettem feketére de rettentően hullani kezdett. Ekkor úgy döntöttem, hogy lenövesztem de nem bírtam tovább 20 centinél, úgyhogy novemberben nekiálltunk a fodrászommal több lépésben ombrét csinálni. Nagyon gyenge szőkítővel szőkítettük a hajam eddig kétszer úgy, hogy a természetes hajszínemhez nem nyúltunk. Még egy szőkítés hátra van de nem merem bevállalni, mert így is nagyon-nagyon törik, nem akarok benne még nagyobb kárt tenni. Ezért most azt találtam ki, hogy vállig érőre, vagy talán kicsivel hosszabbra levágatom és sötét vörösre befestetem, mivel mindig is tetszett ez a szín. Mi a véleményetek? Nagyon rosszat tennék ezzel a hajamnak? Lenne valami más ötletetek? Minden válasz érdekelne ezzel kapcsolatban. Két linket hozzászólásban mellékelek az alap hajszínemről és arról, amilyen hosszút és színűt szeretnék. Előre is köszönöm a segítséget! :)

2017. febr. 18. 15:19
 1/5 A kérdező kommentje:
2017. febr. 18. 15:21
 2/5 anonim ***** válasza:
henna esetleg?
2017. febr. 19. 13:26
 3/5 A kérdező kommentje:
Hennázni nem igazán szeretnék
2017. febr. 19. 15:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Figyelj szerintem egy jó minőségü festék használatával semmi bajad nem lesz a hajadnak,meg persze lehet jobb lenne ha egy hozzáértőbb valaki csinálná pl fodrász mert ha túl sokáig hagyod rajta meg az arányokat elrontod az se tesz jót a hajadnak.Meg hajfestés után törődj vele,tegyél rá ilyen argán olajat meg próbáld meg kímélni,tehát hanyagold a hőkezeléseket,pl vasaló,göndöritő,szárító.Így maga egy korrekt hajfestéstől nem lesz baja a hajadnak,szerintem probald meg.
2017. febr. 20. 17:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget:) természetesen fodrásszal csináltatnám. Csak nem vagyok benne biztos hogy mennyivel lenne rosszabb mint most
2017. febr. 20. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!