Mit csináljak a számomra nem megfelelő testápolókkal?
Karácsonyra kaptam 2 ilyen csomagot, tudjátok, deo, tusfürdő, testápoló. Mindkettő Dove. Örültem neki, mert a testápolóim (otthon, és ott, ahol egyetemre járok) kezdtek elfogyni, de örültem, hogy nem kell akkor vennem.
De nem tetszenek. Olyan fura tapintású lesz a bőröm tőle, nincs is olyan jó illata, nehezen szívódik fel, ragacsosznak érzem magam utána. Az összetevői sem a legjobbak.
Kidobni nem szeretném őket, az egyik még bontatlan, a másikból alig használtam. Anyukámnak nem adhatom, van neki így is vagy 2 tubussal még.
Eladni nyilván nem lehet ezeket, akkor már inkább meg szokták venni a boltban.
Mi mást tudnék velük csinálni?
Szerintem ha "gardróbcserére" feltennéd bomba áron akkor lehet megvennék pláne úgy hogy nincs híja (vagy minimális.)
Vagy esetleg még az elajándékozás (rokon, barátnő stb.) és a kidobás opció marad.
Elajándékozni nem tudom, fiú barátaim vannak /fiús lány barátaim.
Ha a boltban 1000 Ft, akkor az úgy jó lehet, hogy 500 Ft (+pk)?
Azért gondoltam hogy nem tudnám eladni, mert én nem vennék ilyeneket mástól, valamiért jobb szeretem a boltban megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!