Mit tegyek hogy a vasalástól ne törjön meg a hajam?
1. NE vasald minden nap a hajad!! Jó sok eszed van kislány! Jó úton jársz, hogy szétb..szd a hajad egy életre!
2. egészségügyi hajvágás KÖTELEZŐ a hajvégeknek!!!
3. te semmit se szeretnél csinálni, de a hajad legyen makulátlan szép, mégha sz..rul is csinálod, de változtatni rajta nem akarsz "Nem akarom levagni,evekig vartam hogy hosszu legyen es a vasalast sem szeretnem abbahagyni"
4. Hagyj már a hajadnak pihenési időt két vasallás között!
Hu, elsőnek igaza van! Ne vasald mindennap, mert nem vezet jó útra. Sajnos én is elkövettem 1-2 éve ezt a hibát és eléggé töredezetté vált a hajam. Azóta beszereztem egy szuper hajvasalót, amivel ha hajmosás után kivasalod nem kell a köv. mosásig vasalnod a hajad, tartósan egyenes marad. (Ez a Bellissima Imetec B100-as hajvasalója - A többi szerintem borzalmas, pl. a Remington, több barátnőmnek volt, és mindig engem kértek, hogy vasaljam ki az enyémmel a hajukat, és teljesen meg voltak lepődve, milyen tartósan egyenes a hajuk. Régen 12.000 Ft-ért vettem, ez több éve volt, azóta biztosan lejjebb ment az ára.)
+ nagyon FONTOS, hogy használj HŐVÉDŐT vasalás előtt! Szerintem a legjobb a Garnier Fructis Miraculous olaj, vagy a Schwarzkopf got2b Guardian Angel.
Ja, és így is, érdemes 2-3 havonta fodrászhoz járni, hogy a töredezett végeket levágja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!