Gyors hajzsírosodás hajbalzsamtól/sampontól/vasalástól?
~ 2 hónapja vettünk egy Gliss Kur balzsamot (kb. ekkor kezdődött a gyors zsírosodás), hajba masszírozós, majd kiöblítős fajtát. Az egész hajamat bekentem vele mindig, át is fésültem, hogy mindenhol érje a szmötyi. Utána alaposan kiöblítettem... Másnap szép lett tőle a hajam, jól kezelhető (ki is vasaltam reggel). Egy napig bírta, de este már látszott, hogy reggelre be fog zsírosodni.
Eddig 1 héten 1x, vasárnap mostam hajat, most már vasárnap és szerdán. Vasárnap 2x mosom át (már nem balzsamozom be), szerdán 1x (rossmann-os frucht und vitamin und ezerjó sampont használok már egy jó ideje)
Hajat 1x vasaltam egy héten.
Ezen a héten szerdán johnson's samponnal mostam hajat 1x, nem kentem rá balzsamot, nem vasaltam ki, de ugyan olyan retkes c:
Miben keressem a hibát? Úgy gondolom ha a tinikor miatt lenne akkor már eddig is ezzel szenvedtem' volna. Vagy attól lehet hogy kiengedem? Mert eddig csak összefogva hordtam a hajamat.
Tanácsaitokat előre is megköszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!