Mit csináljak ha anya el akar vinni nőgyógyászhoz? Nagyon fontos!
1. Tanulj meg írni
2. Nem azt nevezzük komoly kapcsolatnak, ahol az emberek járnak 1 évig, hanem ahol terveik vannak együtt, megértik egymást, esetleg együtt élnek, stb. Ilyen a 14 éveseknek nincs.
3. A doki nem adhatja ki a jó édes anyádnak az információkat rólad. Ha pedig tampont használsz, eleve nem "lehetsz" szűz, biológiai értelemben véve.
4. Meg is tagadhatod, hogy elmenj, nem hiszem, hogy kényszeríthetne rá.
a 3. pont nagyon hülyeség. a tampontól nem feltétlenül szakad át a szűzhártya, mivel elég rugalmas. igen, igaz, hogy átszakadhat, de nem feltétlnül.
és mivel 18 év alatt van, igenis kiadhat információkat az anyukájának.
de most anykád azért akar elvinni nőgyógyászhoz, hogy megtudja megvan e még a szűzhártyád? vagy csak egy sima kivizsgálásra?
17:36-os
Ez egy nagyon primitív válasz volt.
Engem is 23 évesen szült anyám és akkor mi van?
Vagy talán már van gyereked 20 évesen és ez a bajod,mert akkor megértem sz*r lehet.
18/L
miert nem beszelsz vele? Marmint Anyukaddal?
Nem lenne konnyebb utana? Kozelebb hozna titeket, mert ugy latom eleg sok a titok.
En FIATAL anyuka vagyok, 30 eves, es nem nyirnam ki a lanyomat, ha elmondana, hogy 14 evesen mar szexelt, ha meg akarja beszelni velem, ahelyett hogy eltitkolna.
(Ha Anyud nem jofej ennyire, akkor pedig:)
Dokival nem tudsz beszelni elobb?
Mondd Anyudnak, hogy egyedul akarsz bemenni, mert kinos neked, ha ott van, es beszelj a dokival, mert ha mar nem vagy szuz,akkor igenis KELL a szurovizsgalat!
Mondd meg neki, hogy mi van, es hogy szeretned, ha megvizsgalna, mert nem vagy szuz, de majd csak kesobb akarod otthon robbantani a temat.
Ha a doki jofej, akkor megerti, es megnyugodhatsz, hogy megvizsgalt, es mindent rendben talalt.
-fiatalanyuka-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!