Apám akarja, h vasaljam a hajam naponta, én nem akarom. Vállig érő barna hajam van. Mien egy fiunak a vasalt haj, nem b*zis vagy vmi? 15/f
Ha nem akarod ne vasald!! Károsítja a hajat, töredezik tőle!
Egyébként igen, b.zis, csak a 13 éves korosztály szerint trendi!! égő! Az idősebbek csak nevetnek, ha ilyet látnak. Hordjad úgy, ahogy neked tetszik! 21/N
16:48
A leg újabb divat a 20-30évesek körében, hogy ezt állítják. Viszont igazából nincs olyan, hogy valami csak egy bizonyos korosztálynak jön be. Ilyen szempontból emberek vannak, nem korosztályok. Sok 13évest, és legalább annyi 20fölöttit ismerek, akinek bejön. meg amúgy is: ha valaki gáz, az nem a hajától lesz az. És ha valakinek jó a haja, akkor úgy is le fogod xarni, hogy hogy állítja be, csak azt fogod nézni, hogy jó.
nah válaszolok pár dologra.
apám gyakorlatilag kopasz,nem vasalja a hajátXD
nekem elég kócos a hajam,azért akarja.
NEM VAGYOK EMO SOSE LESZEK AZ
képet mingyárt linkelek h kb. mien a hajam
állj a sarkadra, nehogy már apuci mondja meg hogy viseld a hajad, még jó hogy nem akar Ő felöltöztetni :S Amúgy is csak tönkre vágnád a hajvasalóval a hajad.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!