Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Apám akarja, h vasaljam a...

Apám akarja, h vasaljam a hajam naponta, én nem akarom. Vállig érő barna hajam van. Mien egy fiunak a vasalt haj, nem b*zis vagy vmi? 15/f

Figyelt kérdés
FONTOS!
2010. máj. 8. 14:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarod ne vasald!! Károsítja a hajat, töredezik tőle!

Egyébként igen, b.zis, csak a 13 éves korosztály szerint trendi!! égő! Az idősebbek csak nevetnek, ha ilyet látnak. Hordjad úgy, ahogy neked tetszik! 21/N

2010. máj. 8. 16:48
 12/19 anonim ***** válasza:
hát nekem nem tetszene.
2010. máj. 8. 16:54
 13/19 anonim ***** válasza:

16:48

A leg újabb divat a 20-30évesek körében, hogy ezt állítják. Viszont igazából nincs olyan, hogy valami csak egy bizonyos korosztálynak jön be. Ilyen szempontból emberek vannak, nem korosztályok. Sok 13évest, és legalább annyi 20fölöttit ismerek, akinek bejön. meg amúgy is: ha valaki gáz, az nem a hajától lesz az. És ha valakinek jó a haja, akkor úgy is le fogod xarni, hogy hogy állítja be, csak azt fogod nézni, hogy jó.

2010. máj. 8. 17:20
 14/19 A kérdező kommentje:

nah válaszolok pár dologra.

apám gyakorlatilag kopasz,nem vasalja a hajátXD

nekem elég kócos a hajam,azért akarja.

NEM VAGYOK EMO SOSE LESZEK AZ

képet mingyárt linkelek h kb. mien a hajam

2010. máj. 8. 17:39
 15/19 A kérdező kommentje:

nah itt a kép

[link]

2010. máj. 8. 17:57
 16/19 anonim ***** válasza:
Hát szerintem nem kell vasalnod... jól van úgy ahogy van.
2010. máj. 8. 18:53
 17/19 anonim ***** válasza:
Nehogy kivasald!! Tök aranyos így.
2010. máj. 8. 19:12
 18/19 maundrel ***** válasza:
100%

állj a sarkadra, nehogy már apuci mondja meg hogy viseld a hajad, még jó hogy nem akar Ő felöltöztetni :S Amúgy is csak tönkre vágnád a hajvasalóval a hajad.

22/L

2010. máj. 8. 20:37
 19/19 anonim ***** válasza:
sztem jó ez a haj. Nekem is volt hasonló, csak átváltottam egy ilyen emo és visual kei keverékre :D Én igaz hogy vasaltam, de neked szerintem nemkéne. Akkor úgy rásimulna a fejedre... ilyen szopotgombóc lenne sztem
2010. máj. 8. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!