Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy növesszem hosszabbra a...

Hogy növesszem hosszabbra a hajam?

Figyelt kérdés
Hiába balzsamozom, próbálom ritkán mosni, hogy ne törjön, de mindig csak egy bizonyos hosszig nő, és ott megáll. Van ötletetek, mi segíthet, vagy valami, ami nektek bevált?

2017. febr. 13. 18:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Igyál hajnövesztő csoda szereket !

De vigyázz ,lehet a' hajad majd fél méterre fől tudnád

állítani ,de a' farkadat nem !

2017. febr. 13. 19:13
 2/4 anonim válasza:
100%
Kedves #1...szerintem a kerdezo egy holgy :D
2017. febr. 13. 20:05
 3/4 anonim válasza:
88%

Úgy tudom, a haj és a köröm állandóan nő. Valakinek gyorsan nő a haja, valakinek lassabban.

Iszonyat sok haj növekedést serkentő módszer és szer van, nézz egyet és próbálgasd.

A másik, légy türelmes, egyszer úgyis megnő.

2017. febr. 13. 20:12
 4/4 anonim válasza:

Ugyan ezzel a problémával küzdöttem.

Szedtem egy időben haj/köröm "szépségvitamint". Annyi eredménye lett, hogy 1 hónap alatt 5 kilót híztam tőle. Ami nekem bevált, a ricinus olaj és kókuszolaj keveréke.

Még egy tipp: próbáld meg, hogy csak hetente maximum egyszer mosol hajat. Az első 1-2 hónapban megbolondultam, hogy nem moshatom 2 naponta, iszonyatosan zsírosodott, majd annyira "hozzászokott" az új rendszerhez, hogy mostanra eltelik 1 hét, mire elkezd zsírosodni.

Összességében nekem ezek segítettek, hogy a megrekedt hossznál tovább nőjön a hajam.

Próbáld ki, hátha beválik :)

2017. febr. 28. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!