Szerinted milyen típusú a bőröm? Nagyon sápadt vagyok? (Kép)
A másik kérdésem, hogy ehhez a bőrszínhez milyen hajszín illik? Sajnos egyáltalán nem vagyok megelégedve a bőrömmel, iszonyat sápadt vagyok és eléggé fehér is. Pattanásom és egyéb bőrhibám nincs, viszont szolizni még úgy sem szeretnék hogy nincs anyajegyem. A jelenlegi hajszínem sötétbarna, de váltani szeretnék szőkére. Nem tudom megéri-e és jól állna-e egyáltalán. Nagyon utálom a bőrszínem, csak azt szeretem benne hogy nem zsíros, amúgy más pozitívat nem tudok róla elmondani. Titeket is taszítanak a nagyon fehér/sápadt nők?
Semmi gond nincs vele. Szerintem sötétebb haj illik hozzád. Mellesleg szerintem szexi a világos fehér bőr sötét haj. :)
Annyit még elmondok, hogy vigyázz a sok napozással, mert most van egy olyan mánia, hogy a lányok látják, hogy a barátnőjük milyen jól lebarnult, és rohannak ők is a szoliba. 1. a szolárium sokkal veszélyesebb, mint a közönséges napfény, erről majd linkelek is be egy másik kérdést. 2. nekem a karomon szépen sorjában kezdtek megjelenni anyajegyek. A tesóm karja meg hasa már tele van vele, pedig nem is olyan rég szedetett le magáról. Az én karomon is alig volt 1-2, aztán szépen előbukkannak, vigyázz, mert valakinek nem jönnek ki olyan gyorsan, de neked simán kijöhetnek, és azok könnyen elrákosodnak az erős napfénytől! Először tök kicsik, de aztán mire észbe kapsz, egy csomó korom fekete anyajegy lehet a karodon, ami után már csak egy lépés a bőrrák!
Az ilyen anyajegyekkel vigyázz:
Ez a melanóma, ami könnyen elrákosodhat. Egy hasonló nekem is van az alkaromon, bár most hogy télen nem voltam annyit napon, mintha kezdenének halványodni.
Tessék, a témában egy nagyon érdekes kérdés!!
http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__alkalmazott-tudoma..
Koszi a valaszokat!
Foleg neked #3-as. Szolizni amugy se akartam, igy mar vegkepp nem.
Szép a bőröd/is/
Fekete hajjal teljesen jó lenne,a szőke nem jönne be valszeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!