Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti mindennap testápolózzátok...

Ti mindennap testápolózzátok magatokat?

Figyelt kérdés
Minden fürdés után? Én utálom a testápolót, tök sok idő mire szétkenem a testemen, aztán egy óráig ragadok mindenhez, mint egy nyalóka.
2017. febr. 10. 23:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem, egyik nap sem.
2017. febr. 10. 23:43
 2/15 anonim ***** válasza:
Én minden nap, de 5 perc alatt be is szívódik és utána érzem, hogy hidratált a borom, de nem ragad. Ha nem érzed a borod száraznak, akkor szerintem felesleges. Vagy próbálj meg kisebb mennyiséget felvinni.
2017. febr. 10. 23:45
 3/15 anonim ***** válasza:
Én ritkán szoktam, mert a bőröm nem igényli annyira. Ma mondjuk epilálás után pont kellett.
2017. febr. 10. 23:46
 4/15 A kérdező kommentje:
Meglepnek ezek a kommentek - anyukám, nővérem is keni magát minden este, meg barátnőimtől is szoktam hallani, hogy ilyen meg olyan jó testápolót vettek stb.. Már kezdtem azthinni hogy rosszul csinálom ezt a lányság dolgot :D
2017. febr. 10. 23:49
 5/15 anonim ***** válasza:
Nem minden nap kenem be magam, de 2-3 naponta biztosan.
2017. febr. 10. 23:51
 6/15 anonim ***** válasza:
Soha nem testápolózom magam. Minek? A bőrömnek nem szükséges, teljesen normális.
2017. febr. 11. 00:13
 7/15 anonim ***** válasza:

Én csak télen, nagy hidegben, amikor száraz a bőröm, de akkor sem minden nap. Ha túl sok testápolót használsz, vagy túl gyakran, akkor a bőröd megszokja, ellustul, és "elfelejti", hogyan zsírozza és hidratálja vissza magát fürdés után. Ergo hamarabb kiszárad, még több kence kell, szóval ördögi kör.

Ha egészséges bőröd van, akkor elég akkor kenni, ha valami miatt jobban kiszárad: hideg idő, klóros vizű medence...stb.

A kezemet és az arcomat gyakrabban kenem, mert ilyenkor télen könnyen kifújja a szél. De csak zsírozóval, nem hidratálóval, mert a magas víztartalom miatt a hidratáló többet árt mint használ. Az inkább nyárra való.

2017. febr. 11. 00:15
 8/15 anonim ***** válasza:
Szinte soha nem szoktam. Nem érzem, hogy kéne, és amúgy sem szeretném fölösleges vegyszerekkel terhelni a bőrömet.
2017. febr. 11. 00:18
 9/15 anonim ***** válasza:
41%
Hatalmas átvágás a testápoló, ugyan olyan mint a labello.. Ha amúgy egészséges vagy de száraz a bőröd akkor dehidratált vagy. Fogyassz sok folyadékot és vitamint. Ha nem múlik el menj el bőrgyógyászhoz. A testápoló meg a labello hidratált érzést kelt amikor bekened magad, de valójában csak tüneti kezelés, pár óra múlva már megint száraznak érzed majd a bőröd. Rengeteg ilyen embert ismerek. Fél óránként kenik a szájukat parafinos sz..rokkal mert anélkül cserepes a szájuk holott ez csak még jobban generálja a szárazságot. A testápoló ugyan ez.
2017. febr. 11. 00:57
 10/15 anonim válasza:
Soha, van már vagy 25-30 éve, hogy utoljára használtam.
2017. febr. 11. 05:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!