Régebben daraboltam magam, és le is rágtam a bőrt a karomról. Megmaradt a heg az összesnél, nagyon csúnyák, és láthatóak is eléggé. Hogyan lehet eltüntetni?
Figyelt kérdés
Mielőtt valaki beszólna, hogy csak figyelemfelkeltésből csináltam, nem, nem abból.. régebben általánosban és gimiben is folyton bántottak (fizikailag, lelkileg) osztálytársak, ezért depressziós lettem, három és fél hónapig korházi kezelést is kaptam.. mostanra megbántam, ezért szeretném eltüntetni, mert akárhányszor meglátom a hegeket, mindig elkezdek sírni, hogy nincsenek és nem is voltak barátaim, és minden rossz emlékem eszembe jut róluk..2017. febr. 6. 22:39
11/11 anonim válasza:
Szia!
Én általánosban, meg aztán gimiben végig rágtam a bőrt a kézfejemről (stressz, szorongás...), így lett 3 elég undi seb. Végül pár éve rászántam magam, és elmentem egy plasztikai sebészhez, aki kivágta ezeket, és csak a vágási hegek maradtak, azóta sokkal jobban érzem magam :). Ha bármi kérdésed van, írjál nyugodtan :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!