Régebben daraboltam magam, és le is rágtam a bőrt a karomról. Megmaradt a heg az összesnél, nagyon csúnyák, és láthatóak is eléggé. Hogyan lehet eltüntetni?
Eltüntetni bizony már nem tudod :(
Èn vàgdostam magam eléghosszù távon 5-6 évig aztán most csùnya a böröm hegektől ..aztán láttam egy lánynál hogy a csukloján van egy befötes gumi és akkár hányszor bántoták megcsapta magát ..én is ezt csinálom..NE DARABOLD MAGAD ..inkább tégy egy befőtes gumit kezedre és ha ugy érzed csapd meg a csuklod vele igaz fáj de nem látszik meg ! Vígyáz e az erednél csapd meg!!!!
Hát, eltüntetni el lehet, plasztikai műtéttel, mással nem nagyon.
Másik lehetőség, hogy levágod a karod, akkor is eltűnik, csak akkor meg karod nem lesz.
Tudom, milyen szar érzés, ha állandóan bántanak, szerencsére én nem jutottam el odáig, hogy kárt tegyek magamban.
Contractubex Gél, Dermatix Ultra szilikon gél vagy Dermatix szilikon tapasz. Ezeket kipróbálhatod, nem túl olcsók, de ilyesmi hegekre beválhatnak. Nem eltüntetik a heget, de kevésbé láthatóvá tehetik. Viszont hónapokba telik, amíg tényleg eredményt érsz el velük.
Amúgy tényleg a plasztikai műtét a legbiztosabb (nem teszi láthatatlanná az sem, csupán nem fog annyira látszani).
A másik lehetőség, hogy felvállalod. Tanultál a dologból, ma már nem csinálnád. De mindig emlékeztetni fog arra, hogy te felálltál a padlóról. Nem elfelejteni kell azokat az időket, hanem tanulni belőlük ;-)
Aki pedig emiatt nem kíváncsi rád, annak nincs is dolga veled. Bizony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!