Régi vágyam, hogy lány létemre kopaszra borotváljam a fejemet. Van még valaki így?
Figyelt kérdés
Most hátközépig ér a hajam. Régi vágyam kipróbálni, hogy milyen érzés kopasznak lenni, és így símogatni a fejemet. Biztos könnyű, felszabadult érzés lenne. Valaki gondolkodik hasonlón? Esetleg volt is már valamelyikőtök kopasz?2017. febr. 6. 10:06
11/21 anonim válasza:
Ha szép a lány, akkor naná, bejön ha kopaszra borotválja a fejét. Sőt, egyeseknél csak úgy jön elő az igazán nőies fejforma, ami nagyon vonzó. Meg egyediségről árulkodik.
12/21 anonim válasza:
Én is gondolkodom a kopaszra nyírásban. A pasimnak is izgató lenne.
13/21 anonim válasza:
Szerintem ha valaki szép az kopaszon is ugyanolyan gyönyörű! Én is kipróbálnám, biztos felszabadító lenne.
14/21 anonim válasza:
Mi a p.csa van veletek emberek?:D
15/21 sweetchocolate válasza:
Ne tedd. Lanynak nem all jol. En leszoktam nyomni rovidre, de en ferfi vagyok. Max nyakig vagasd, tovabb ne. Kopasz lany nem tul vonzo, ez van. 23/f
16/21 anonim válasza:
Esetleg megtetted már azóta? :)
17/21 anonim válasza:
én is ilyen vagyok, ha gondolod írj privit :) gondolok rá, de még nem szántam rá magam.
18/21 anonim válasza:
Nekem nem kopasz, de csak par millis felül, es ket hetente felnyiratom geppel. Iszonyat jo erzes:) a hajnyiras maga is, imadom, meg ezt a hajat viselni is szuper! Szerintem nyirasd le, tuti szeretni fogod!
19/21 anonim válasza:
18-as
De jó neked, én is szeretnék kopasz lenni csak még nem mertem kipróbálni.
Ki szokott megnyírni? És milyen érzés amikor kopaszra nyírnak?
20/21 anonim válasza:
19-es vagyok
18-as
Ja bocsi most látom nem vagy teljesen kopasz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!