Ha gyantáztatok az mennyi ideig maradhat jó?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 12 éves vagyok, és már nő szőr a lábamon és a hónaljamon. A lábam annyira nem zavar, nem olyan feltünő, de a hónom alja... Tesi órán félek felemelni a kezem, nehogy valaki meglássa... 😥 Csütörtökön megyek kozmetikushoz az arcommal és le szeretném gyantáztatni. Ez kb. mennyi ideig marad jó? Köszönöm az értelmes válaszokat, OFF-olásokat pedig nem kérek😊.2017. febr. 5. 17:15
1/7 anonim válasza:
Ember függő. 2-4 hétig . Ha zavar borotválni is lehet egyébként.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm 😇 abban még tudtok segíteni, hogy nyáron érdemes lenne legyantáztatnom a lábam?
2017. febr. 5. 17:27
3/7 anonim válasza:
Érdemes? Kinek akarsz megfelelni?
22 éves vagyok, nem borotválom a lábam, mert alig látszik a szőr. Akinek nem tetszik, ne nézzen oda.
4/7 anonim válasza:
Ha szükségesnek érzed a szőrtelenítést, akkor érdemes gyantázni. Mivel még fiatal vagy, és zsengébb a szőrzet, gyantázni érdemes kimondottan. Meg fog tőle ritkulni. Úgyhogy nemi tájékon gondold át, hátha később szőrösebb fazonra akarsz visszatérni.
5/7 A kérdező kommentje:
#3 szerintem szebben néz ki az, ha egy lánynak le van borotválva a szőrzete, és én is jobban érzem magam úgy😊
2017. febr. 5. 18:27
6/7 A kérdező kommentje:
#4 úgy érted ezt, hogyha a későbbiekben bármilyen szőrt is el akarok majd magamról tüntetni, akkor a gyantával próbálkozzak?
2017. febr. 5. 18:28
7/7 anonim válasza:
Szerintem a lábadról is szedesd le nyárra. Én is leszedettem,sokkal jobb mint most, szőrösen. 12l.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!